Ugrás a tartalomra

Referenciák

A Debreceni Egyetem külföldi hallgatói adatainak kezelését elősegítő, nem publikusan elérhető tanulmányi információs rendszerhez kapcsolódva került kifejlesztésre a felvételi vizsgákat lebonyolító oktatók munkáját segítő Felvételi mobilapplikáció
Az UD Mediversity mobilalkalmazás a Debreceni Egyetem előremutató, egészségügyi ellátáskereső fejlesztése, melynek célja, hogy a betegek és hozzátartozóik egyszerűen, gyorsan eligazodhassanak a debreceni Klinikai Központ és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház szolgáltatásai között.
A Ferencvárosi Torna Klub számára készített állandó vásárlási kedvezményeket biztosító rendszer nyilvános interfésze, mely a Fradi szurkolói kártya alapfuncióin túl azonnali információkkal szolgál tulajdonosa számára, továbbá naprakész információkkal rendelkezik a kedvezményadó helyekről és a ked
Folyamatban van a gyógyfürdők és gyógyvízzel kapcsolatos szolgáltatásokat kereső applikáció fejlesztése, mely egyedi, partnerünk által publikálásra kerülő alkalmazás.
A Sanatmetal Kft. által gyártott mobil EKG készülék vezérlő applikációja, mely képes az aktuális kardiográfiai folyamatok monitorozására együttműködve a hardvereszközzel.
A Magyar Kórházszövetség számára készített alkalmazás, mely bemutatja a konferencia rendezvényeit, eseményeit, előadóit, kiállítóit, továbbá információkkal szolgál a szálláshelyekről és a konferenciához kapcsolódó szolgáltatásokról.
Az Uzsoki Utcai Kórház szolgáltatásait megismertető alkalmazás segítséget nyújt a kórház telephelyei közötti eligazodásban, információkat szolgáltat többek között a kórház osztályairól, orvosairól, azok elérhetőségeiről és a kórház partnereiről.
A Budapesti Gazdasági Egyetem számára készített ingyenes alkalmazás, mely segítséget nyújt az egyetem hallgatóinak a mindennapokban, lehetővé teszi az oktatási, tanulmányi információk gyors elérését az ügyek intézését.    
A Debreceni Egyetem hallgatói számára készített angol és magyar nyelvű, ingyenes alkalmazás, melyben integrálásra kerültek a hallgatók számára legfontosabb egyetemi rendszerek, továbbá számos információval szolgál az egyetemi polgárok mindennapjaiban.
Külföldi hallgatók és a képzések iránt érdeklődők számára készített angol nyelvű alkalmazás, mely segíti a Debreceni Egyetem megismerését, továbbá lehetőséget nyújt jelentkezésre és segít eligazodni a jelenleg egyetemen tanuló, elsősorban külföldi hallgatók számára.