Ugrás a tartalomra

Referenciák

A WIWE projekt kapcsán a Sanatmetal Kft. megbízásából egy olyan mobil, az átlagember számára is használható EKG berendezés létrehozása volt a cél, mely nem csak kijelzi, de ki is értékeli az EKG eredményét.
A Beks Kft. megbízásából, a Welcome 3 beléptető rendszerhez készített távfelügyeleti rendszer, amely a rendszerben képződött jelzésekből készít napi szintű kimutatást, valamint sürgősségi értesítéseket, melyeket több csatornán is továbbít.
A Debreceni Egyetem részére pályázati finanszírozású projekt keretén belül, klinikai kutatások és a hozzájuk kapcsolódó adatszolgáltatások nyilvántartására szolgáló rendszer tervezése és fejlesztése.
A projekt kapcsán egy olyan értékesítési és beléptető rendszert hoztunk létre, melyet kimondottan a gyógyfürdők illetve wellness szolgáltatásokat nyújtó intézmények tudnak használni.
A Debreceni Egyetem számára készített rendezvénymenedzsment rendszer lehetővé teszi az események szervezését, a hozzá kapcsolódó erőforrások (helyszínek, épületek) kezelését és foglalásokhoz kapcsolódó adminisztratív folyamatok meggyorsítását.
Cégünk által került fejlesztésre a SCUNL Rendszer, mely a Debreceni Egyetemen működő automatikus tárgyszavazó és katalogizáló rendszert, mely képes a full-text szövegek automatikus kategorizálására és klasszifikálására, gyorsítja a tárolt dokumentumokban történő keresését és a metainformációk seg
Cégünk készítette el az egyetemi honlaphoz kapcsolódó háttérrendszert, mely több mint egyszerű adminisztrációs felület.
Cégünk által került tervezésre és jelenleg is folyik a fejlesztése a Debreceni Egyetemhez kapcsolódó, a külföldi hallgatók kezelését elősegítő, nem publikusan elérhető tanulmányi információs rendszernek, mely lehetővé teszi a külföldi hallgatókhoz kapcsolódó folyamatok menedzselését a jelentkezés