Ugrás a tartalomra

Mobilalkalmazás fejlesztés

Cégünk fő célja, hogy a partnerei által kínált szolgáltatásokat elérhetővé és felhasználhatóvá tegye a jelen kor elsődleges IT-eszközén. Ennek megfelelően számos mobilalkalmazás készítése áll mögöttünk, továbbá fejlesztésre került az alkalmazások elkészítését lehetővé és gyorssá tévő egyedi keretrendszerünk.

Tapasztalattal rendelkezünk natív iOS és Android platformon futó mobil alkalmazások fejlesztésében és a hozzájuk készült könnyen használható adminisztrációs felület fejlesztésében.

Számos megoldással rendelkezünk egyedi alkalmazások készítésére, de lehetőséget biztosítunk a meglévő keretrendszerünkkel készített költséghatékony applikációk fejlesztésére, mely segítségével partnereink üzleti folyamatait, marketing tevékenységét támogatjuk.

Célunk, hogy az alkalmazásaink interaktívak, a modern kor design világának leginkább megfelelőek, a partnereink arculatába illeszthetők legyenek. Ennek érdekében ügyfeleink számára design támogatást biztosítunk. Vállaljuk JAVA alapú, webes platformon elérhető adminisztrációs rendszer készítését, mely az ügyfél igényei alapján teljes mértékben testre szabható, az interaktivitást lehetővé tevő, az adminisztrációt végző kollégák munkáját megkönnyítő háttérrendszerként funkcionál.

Tapasztalattal rendelkezünk rendszerek integrálásában, így alkalmazásaink lehetővé teszik az ügyfeleink más rendszereiből történő automatikus adatátvételt, vagy a félautomatikus, felügyelt tartalompublikálást.